BLOG
13.03.2023 11:55 | Prospektüler

Theranekron 

Sığır, at, koyun, keçi, domuz, köpek ve kedilerde kullanılan homeopatik bir üründür. Hayvanlarda tümör,çıban,ülser gibi durumlarda veteriner hekim tarafından tavsiye edilerek uygulanabilir. Sadece veteriner hekim reçetesiyle ve tavsiyesiyle veteriner klinik, poliklinik ve hastanelerinde satışı yapılır.

 

11.03.2023 22:47 | Prospektüler

Caniverm Tablet

Kedi ve köpeklerde antihelmentik olarak kullanılan bir iç parazit ilacıdır. Veteriner kliniklerinde hekim reçetesi ile uygulanan bir ilaçtır. 

Sadece hayvan sağlığında kullanılır!!!

11.03.2023 22:40 | Prospektüler

Zylexis

Veteriner İmmünomodülatör

Sadece Hayvan Sağlığında Kullanılır Ve Reçete İle Veteriner Kliniklerinde Satılarak Uygulanır!!!

Zylexis kedi, köpek, at, büyükbaş hayvanlar ve domuzlarda spesifik olmayan bağışıklık sistemini uyararak enfeksiyon ve/veya stres kaynaklı hastalıkların önlenmesine yardımcı olur. Spesifik olmayan bağışıklık mekanizmalarının (doğuştan bağışıklık sistemi) stimülasyonu ile enfeksiyon ve/veya stres kaynaklı hastalıkların önlenmesi ve tedavisine yardımcı olur. Şimdi ilacın içeriğine göz atalım.

Copyright 2024 patitepe.com - Tüm hakları saklıdır.

Kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL sertifikası ile korunmaktadır.

Ödeme Sistemleri
Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et